Lek Sloopwerken zoekt Projectorganisator

Lek Sloopwerken zoekt een sterke Projectorganisator (fulltime, m/v)

Heb jij zin om high-level te slopen en kun jij projecten tot in de puntjes organiseren? Ben jij een enthousiaste leider en organisator met een stevig karakter? Staat het projectresultaat bij jou voorop en weet je processen perfect te begeleiden en mensen aan te sturen? Wil je de vrijheid om deze processen in te richten zoals jij denkt dat deze eruit moeten zien? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Projectorganisators zijn de drijvende kracht achter de projecten van Lek Sloopwerken. Zij coördineren en controleren alle werkzaamheden binnen het project en zijn vanaf het begin tot het einde betrokken, overzien het geheel en sturen bij waar nodig. Onze sloopprojecten worden steeds groter en complexer. Daarom is het van groot belang dat de projecten nauwkeurig worden voorbereid en goed begeleid worden. Deze complexiteit vraagt veel van onze voorbereiding voordat we daadwerkelijke overgaan naar het sloopproces. Hiervoor zoeken wij een ervaren projectorganisator die deze verantwoordelijkheid op zich gaat nemen.

Wat ga je doen?

Als projectorganisator maak je het verschil door vanuit de voorbereiding de projecten te organiseren. Je zit niet stil en begeeft je tussen onze kantoorlocatie in Woerden en bij onze klanten op locatie. Je start direct met analyseren van de sloopopdracht en het aanjagen van de werkvoorbereiders. Je weet hoe een werkvoorbereiding uitgevoerd moet worden, wat daar voor nodig is en hoe je dit moet overdragen. Aan jou om vernieuwende ideeën op haalbaarheid en wenselijkheid te beoordelen. Natuurlijk weet je niet alles, maar met helder denken en het stellen van de juiste vragen leer je alle ins en outs van het sloopvak snel. Je voelt je thuis in een projectorganisatie en weet complexe projecten helder te vertalen naar werkbare projectplannen. Zeer uitdagend, want er zijn vaak veel partijen bij betrokken. Hoe waarborg je dat innovatieve slooptechnieken ook technisch haalbaar zijn? Hoe verbind je alle projectstappen aan elkaar? Jij analyseert de plannen, structureert de werkvoorbereiding, neemt een kop koffie en met vooruitziende blik begeleid je de projecten van opdracht tot uitvoering. En als je marktkansen signaleert, gebruik je jouw commerciële instinct.

Aan lijstjes ontkom je niet als projectorganisator dus hebben we nog een aantal punten op een rijtje gezet:

 • 5+ jaar ervaring in projectmanagement en aansturen van mensen
 • Je bent een aanpakker met een positieve instelling
 • Je bent een gestructureerd denker met een analytisch, sterk lerend vermogen en een vooruitziende blik
 • Je bezit een organisatietalent en met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Ervaring in de sloop is een pré
 • Bij voorkeur heb je kennis van EMVI (plannen)

Wat kun je van ons verwachten?

Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden jou daarvoor de mogelijkheden. Naast een marktconform salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Jaarcontract voor 40 uur met uitzicht op vast contract (bij gebleken geschiktheid)
 • Goed salaris naar ervaring
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra UTA
 • Opleidingen, trainingen en certificeringen

Lek Sloopwerken

Lek Sloopwerken is een jong en sterk groeiend sloopbedrijf. Vanuit Woerden werken we met een hecht team van gespecialiseerde collega’s aan innovatieve sloop-opdrachten door heel Nederland. Naast grootschalige sloopwerken zoals viaducten en bedrijfspanden, zijn wij gespecialiseerd in asbest- en bodemsanering en betonbewerking. Door ons “out of the box” denken worden wij veel gevraagd voor de meest complexe projecten. Wij blijven ons continu ontwikkelen en stellen onze aanpak en technieken telkens bij. Een sterke focus ligt op het efficiënter inrichten van onze interne en externe processen, zodat we dagelijks kunnen inspelen op de nieuwe ontwikkelingen. Bij dit alles staat het creëren van een veilige werkomgeving voor onze mensen bovenaan.

Enthousiast geworden?

Dan komen we graag met jou in contact! Stuur jouw motivatie met je cv naar [email protected] Als we je uitnodigen voor een eerste sollicitatiegesprek vragen we je een pitch voor te bereiden waarin jij presenteert waarom jij geschikt bent voor deze functie.

Sluitingsdatum vacature

De vacature wordt gesloten zodra er voldoende potentieel geschikte kandidaten hebben gereageerd.

 • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Contact