Maarten Lek (1980) – Eigenaar Lek-Sloopwerken. Na de middelbare school had hij de ambitie om accountant te worden. Al snel bleek dat zijn interesses op een heel ander vlak lagen. Zo belande hij al op jonge leeftijd bij een sloopbedrijf. Maarten begon bij het bedrijfals administrateur koppensnellen, waarna hij doorgroeide tot werkvoorbereider en later als projectleider van allerlei sloopprojecten. In deze tijd heeft Maarten zijn HTS Bouwkunde (B&U) in de avonduren gehaald. Maarten: “Bij het sloopbedrijf heb ik een mooie tijd gehad, samen met m’n collega’s hebben we prachtige sloopwerken uitgevoerd, viaducten,bruggen, centrales en fabrieken door heel Europa heen ”. Na 10 jaar bij de sloper te hebben gewerkt heeft Maarten een hele leuke tijd gehad bij Freesmij. Daar is hij regioleider Noord Holland en Schiphol geweest. Toch bleef het slopers bloed door zijn aders stromen en na een ontmoeting met Peter de Korte waren de plannen snel gemaakt en is Lek Sloopwerken B.V. in 2009opgericht. Binnen een half jaar zijn alle benodigde certificaten behaald en draaide Lek-sloopwerken volop. Toen de trein eenmaal opgang kwam ging het allemaal heel snel.

In 2011 is Peter de Korte bij Lek-Sloopwerken gekomen, in 2012 samen met hem en Vincent Oosterwijk Asbest Assist B.V.overgenomen (Gespecialiseerd in Asbestsaneringen van klein tot groot), in 2013 samen met Peter en Hugo Groeneveld Lek Betonbewerking B.V. opgericht. Dit is gespecialiseerd in Asfalt Rippen, Voegovergangen slopen, boren, zagen, stekkenlijmen en slopen met Luchtdruk.

Vervolgens eind 2013 zijn alle bedrijven verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Barwoutswaarder 89a te Woerden.

 “Maarten: Onze specialiteit is dat wij out of the box denken en altijd proberen het beste resultaat te bereiken voor een scherpe prijs.”

Opleiding: HTS Bouw & Utiliteitsbouw

Privé: Woont samen met Karina in Houten (Utrecht) en heeft een dochter.

Hobby’s: Wakeboarden en alles wat met snelheid te maken heeft.

Contactgegevens:
[email protected]
06-24912691

 

Contact