NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
projecten
medewerker
vacature
machines

Lek-Sloopwerken heeft een eerste stap gezet naar een digitale, duurzame en papierloze werkplek door de digitableinvestering in een Digitable®.  Met Digitable kunnen onze calculator(s) eenvoudig tekeningen lezen en calculaties maken.

Nieuwe uitdagingen hebben wij vanaf nu nog efficiënter inzichtelijk en op de rit, waarbij het Digitable® systeem ook nog eens onze calculaties accurater en preciezer maakt! Recent hebben onze calculatoren een workshop gehad om goed met het systeem om te kunnen gaan. Onze calculator Rogier heeft daarnaast al vele jaren ervaring met het werken met bluebeam en de Digitable®is hierop een goede aanvulling.

Het digitable Voordelen van het digitable systeem

Het Digitable®systeem biedt aan onze calculatoren vele voordelen. Bouwtekeningen zijn eenvoudig in zijn geheel te bekijken waarbij de details van de tekeningen haarscherp en leesbaar blijven zonder te hoeven inzoomen. Hieronder een korte samenvatting van de USP’s van het Digitable® systeem:

Hardware:

  • All-in-one Windows computersysteem: 50” 4k scherm met ingebouwde krachtigecomputer. De computerconfiguratie bestaat uit A-merken onderdelen, is optimaal afgestemd op de veeleisende 4k technologie en is watergekoeld: dit zorgt voor optimale prestaties, geruisloze en snelle handeling van digitale bouwtekeningen, zonder haperingen en wachttijden.

Software:

  • Digitable® Add-in op Bluebeam: Als enige bedrijf op de Nederlandse markt bieden wij een Add-in aan op de Amerikaanse meetsoftware van Bluebeam. Deze Add-in stemt de interface van Bluebeam af op de bouw, bevat een compleet op elk vakgebied ingerichte meetbibliotheek en biedt extra ingebouwde cruciale functies zoals helling, stabucodes, en dergelijke.
  • Digitable® software:
    De software van Digitable® combineert meetregels vanuit Bluebeam naar elk gewenst overzicht in Excel en is naar de behoefte van de gebruiker makkelijk instelbaar. Met de juiste inrichting van Bluebeam biedt dit overzicht tevens de mogelijkheid tot koppeling naar een begroting of zelfs een ‘begroting à la minute’ in Excel.

LAATSTE NIEUWS

Slopen is bouwen aan de dromen van morgen
Elektrische autos
Sloop viaduct A15

Lek-Sloopwerken. All rights reserved. 

Powered by Onwego