NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
projecten
medewerker
vacature
machines

Totaalsloop houdt in dat het gebouw of object in zijn geheel wordt gesloopt. Totaalsloop is bij ons zorgvuldig slopen waarbij het afval continue wordt gesorteerd en overlast wordt getracht te voorkomen.


Of het nou een fabrieksgebouw, een winkelcentrum, een brug of een kantorencomplex betreft, Lek Sloopwerken heeft de kennis en ervaring om de meest complexe projecten uit te voeren.


Duurzaam en kostenbesparend werken

Hout, ijzer, metalen, puin, isolatie materiaal, plastic allemaal materialen die vrijkomen bij een sloop. Deze materialen worden ter plaatse gesorteerd zodat ze weer gerecycled kunnen worden. Puin wordt indien mogelijk ter plaatse gerecycled met een mobiele puinbreker. In veel gevallen wordt het gerecyclede puin op de locatie weer toegepast voor een nieuwbouw project. Wanneer dit niet het geval is wordt er gezocht naar projecten in de omgeving. Deze manier van werken is zeer duurzaam en kostenbesparend.

Het besparen van overlast is ook een factor die wij niet over het hoofd zien. Stof overlast wordt doormiddel van sproei-installaties op de machines en nevelkanonnen tot een minimum beperkt.

Contact

Wilt u meer informatie over totaalsloop, dan kunt u altijd bellen: 0348-688843.

U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Onze totaalsloop projecten

Slopen is bouwen aan de dromen van morgen
Lancering nieuwe website
Elektrische autos
Aanschaf 2 nieuwe “groene” auto’s
Sloop viaduct A15
Sloop viaduct A15 succesvol

Lek-Sloopwerken. All rights reserved. 

Powered by Onwego