Preloader Close

Industrieel slopen

Industrieel slopen

Lek Sloopwerken bezit een grootschalig machinepark, dat bestaat uit hydraulische sloopkranen variërend van 1 tot 165 ton met een bereik van 50m hoog en 32m diep. Een grote diversiteit aan sloophamers, sorteergrijpers, schrootscharen, betonscharen, vergruizers en magneten, maakt dat onze kranen efficiënt en breed inzetbaar zijn.

Naast een volledig aanbod van groot materieel, heeft Lek Sloopwerken door de jaren heen een ervaren en gespecialiseerd team samengesteld. Door de combinatie van een groot en breed inzetbaar machinepark en de beschikking over een gespecialiseerd en professioneel team, is Lek Sloopwerken in staat de klant een totaaloplossing te bieden.

Deze totaaloplossing bestaat uit de uitvoering van ′sloop, grond- en demontagewerken′ die volledig in eigen beheer en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd, waarbij er natuurlijk bij ieder project volledige aandacht is voor mens, milieu en directe omgeving, volgens onze certificeringsrichtlijnen.

Gespecialiseerd in industriële sloopwerken

Lek-Sloopwerken heeft de laatste jaren een meer dan uitstekende reputatie opgebouwd bij tal van opdrachtgevers en heeft indrukwekkende referentieprojecten uitgevoerd. Lek Sloopwerken is gespecialiseerd in de volgende sloop- en afbraakwerken:

- Slopen van industriële gebouwen
- Slopen van betonconstructies
- Slopen van staalconstructies
- Binnen-ontmanteling en binnensloop
- Uitbraak van betonverhardingen
- Slopen van schouwen, koeltorens, silo’s etc

Lek Sloopwerken - Industrieel slopen
Zware ontmanteling van de voormalige staalfabriek Nedstaal, door Lek Sloopwerken
Go To Top