NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
projecten
medewerker
vacature
machines

Lek Sloopwerken is gespecialiseerd in het rippen van asfalt. Met een speciaal ontwikkeld hulpstuk aan een hydraulische graafmachine wordt het asfalt van het betonnen brugdek gestoken. De vrijgekomen asfaltdelen kunnen door Lek Sloopwerken met een graafmachine op de vrachtwagen geladen worden. Zo ziet u dat ook het puin en evt. vrijgekomen materialen probleemloos afgevoerd kunnen worden door Lek Sloopwerken. Mede dankzij deze werkwijze wordt zoveel mogelijk beschadiging voorkomen aan het beton.


Lek Sloopwerken beschikt over 8 speciaal ontwikkelde rippers welke aan de snelwissel van graafmachines tussen de 2 en 60 ton kunnen worden gekoppeld. Daarnaast beschikt Lek Sloopwerken over meerdere Bobcats met sloophamers en rolbezems.

Asfalt rippen wordt vaak ’s nachts gedaan, in een afgezet gebied, onder hoge tijdsdruk. Juist daarom is het voor opdrachtgevers van belang om voor Lek Sloopwerken te kiezen. Lek-Sloopwerken heeft het juiste materiaal, de kennis en ervaring om elke brug of elk viaduct in no-time te rippen. Om die reden zijn wij ook enorm trots op onze bijnaam: “Lek the ripper”.


Contact

Wilt u meer informatie over asfalt rippen, dan kunt u altijd bellen: 0348-688843.

U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Onze asfalt rippen projecten

Slopen is bouwen aan de dromen van morgen
Lancering nieuwe website
Elektrische autos
Aanschaf 2 nieuwe “groene” auto’s
Sloop viaduct A15
Sloop viaduct A15 succesvol

Lek-Sloopwerken. All rights reserved. 

Powered by Onwego