Preloader Close

Boren

Boren

Lek Betonbewerking B.V. beschikt over een ruim assortiment aan boormachines en boren met een diameter van 10 tot 450 mm. Hiermee kunnen wij elk project van groot tot klein aan. Voor het boren in beton en metselwerk zijn verschillende technieken:

Sds hamerboren: Betreft het boren van gaten met een elektische boormachine in ongewapend beton of metselwerk. Met Sds hamerboren kunnen gaten geboord worden met een diameter van 6 tot 50 mm.

Luchtboren: Betreft het boren van gaten met een, door een compressor aan gedreven, pneumatische boor. Wij beschikken over een groot assortiment boorstangen met widia hardmetalen boorkoppen van 10 tot 50 mm. Omdat Luchtboren sneller en goedkoper is dan Sds hamerboren wordt het vaakst toegepast bij grotere aantallen en diameters. Met luchtboren kunnen dieptes tot 5 meter geboord worden.

Diamantboren: Betreft het boren van gaten met diamant gesegmenteerde boorbuizen. Groot voordeel van diamantboren is dat het boren door wapeningsstaal geen probleem is en dat vrijwel elke diameter en diepte mogelijk is. Wij beschikken over standaard boren tot 450 mm en een lengte van 2100 mm, maar elke willekeurige maat of diepte is op bestelling mogelijk. Wij beschikken over de kennis en ervaring om de verschillende boortechnieken toe te passen en willen graag aan u laten zien wat we in huis hebben.

Diamant boren

Boren met behulp van een hydraulische boormast

Go To Top