NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
projecten
medewerker
vacature
machines
Elektrische autos

Middels dit schrijven willen wij u op de hoogte brengen van een aantal belangrijke organisatorische wijzigingen binnen Lek-Sloopwerken.

Oprichters Maarten Lek en Peter de Korte hebben, in goed overleg, besloten ieder hun eigen weg in te slaan. Zowel Maarten als Peter hebben ieder hun eigen visie voor de toekomst van Lek Sloopwerken, deze bleken niet verenigbaar te zijn. Kort samengevat betekent dit dat Peter niet langer werkzaam zal zijn binnen Lek Sloopwerken.

Maarten is nu enig aandeelhouder van Lek Sloopwerken. Maarten en Peter blijven als vrienden gezamenlijk aandeelhouder van Asbest Assist en Lek Betonbewerking, tevens blijven de opstallen aan de Barwoutswaarder hun gezamenlijk eigendom.

Om een goede en duidelijke structuur aan te brengen in het bedrijf is ervoor gekozen een nieuwe bedrijfsleider aan te trekken.  Bart van der Hagen start 1 december aanstaande in deze functie, Bart heeft ruim 15 jaar ervaring in de sloopbranche en zal een goede aanvulling op ons team zijn.

Natuurlijk zijn wij ook te bereiken via ons kantoor op telefoonnummer 0348-688843 of per mail via info@lek-sloopwerken.nl.

Mochten er vragen zijn, schroom dan niet contact op te nemen, wij staan u graag te woord.

LAATSTE NIEUWS

Slopen is bouwen aan de dromen van morgen
Elektrische autos
Sloop viaduct A15

Lek-Sloopwerken. All rights reserved. 

Powered by Onwego